Return to site

A FunFit kurzusról részletesen

Személyi edzés 2017. január 9-től Szegeden

· kurzus,információ,Filozófia

Három hónapos személyi edzés kurzus indult

2017. január 9-én.... április 10-ig készülj fel lélekben, hogy csatlakozz majd az újhoz!

Komplex fitness program a mozgásod javítására, fejlesztésére és felszabadítására. Megtanulod edzeni saját magadat, folyamatosan fenntartani az egészségedet, energiádat, erőnlétedet, mozgékonyságodat és az optimális testalkatodat, úgy, hogy az edzés az életed örömteli és szórakoztató része legyen.

A FunFit edzések filozófiája

A „FunFit” elnevezéssel szeretném sugallni azt az alapvető megkülönböztető jelleget, amivel várlak az edzéseken. Az alap a kellemesség: A „Fun” szó szórakozást, élvezetet jelent (kár, hogy nincs frappánsabb magyar megfelelője). Tapasztalatom szerint alaposabb változásokat érhetünk el a fittség terén is, ha nem munkának, kötelességnek, egyáltalán, „muszáj”-nak érezzük azt, amit teszünk a jobb közérzetünk, jobb egészségünk, jobb megjelenésünk, hosszabban megőrzött fiatalságunk érdekében. Ez a szemlélet nem általános – szeretném terjeszteni.

Amit ajánlok Neked

 • Ha alapvető mély változásban vagy érdekelt, mert úgy érzed, több vonatkozásban is élhetnél kellemesebben, akkor a FunFit a jó megoldás! Hatékony önismeret, a saját fizikai képességeid felfedezése és megismerése, a sportról alkotott véleményed, a sporttal való kapcsolatod megváltozása, a fizikai aktivitás alapszükségleteddé és mindennapi életed részévé válása – egy teljes paradigmaváltás, amit most el sem tudsz képzelni – az edzési folyamatban magától következik be. A „paradigma” elvek rendszerét jelenti. Amikor az elveink rendszere változik meg, az az életünk minden területére kihat.
 • Változás. A FunFit, jellegénél fogva, nem azonnali, nagyon gyors és nagyon látványos külső fizikai változásokat ígér (habár ez sem kizárt!), viszont azonnali, nagyon gyors és egyértelmű belső, az egészségedre és a megjelenésedre is kiható, változásokat. A lényeg a változásban van! Tőled függ az irány, a mérték, az időtartam. Általában elvárás szokott lenni az edzésekkel kapcsolatban, hogy látványos külső változásokat (kocka has, intenzív fogyás - legelőször ezek jutnak eszembe) hozzanak. Azonban, ha ezek túl gyorsak és nem eléggé megalapozottak, nem maradnak meg. Ingoványra építve, oda nem illőek lesznek. A FunFit edzéseken elkészítjük az alapot: megszerzed a képességet, hogy bármikor olyan „házat” (testet) építhess, amilyet szeretnél (belsőre, külsőre, és működésre nézve is).
 • Interaktív edzések. Az első beszélgetések alapján indulunk valamilyen irányban az edzéseddel, figyelem az eredményeket, a reakcióidat, a véleményedet, és ennek megfelelően folyamatosan alakítom a jellegét. Nem kizárt, hogy a kurzus felénél teljes irányváltást végzünk, mert kiderülnek számodra eddig nem ismert, rejtett szempontok.
 • Te irányítasz. Minden edzés teljes mértékben olyan, amilyenre a fejlődésedhez szükség van. Példák: gimnasztika, kardio, zsírégetés, erősítés, jóga, tai chi, táncos, állóképességi edzés, edzőtermi edzés, szabadtéri edzés, sport gyaloglás, futás, gerinc tréning, funkcionális edzés (egyensúly), streching, ízületi torna, passzív ízületlazítás, masszázs…., és az alapelemek variálása, egy edzésen belül is. Nem az egy adott irányban történő gyors fejlődés, hanem egy általános, megalapozott fejlődés a cél.
 • Legszélesebb kör. A kurzus nem specializálódik korosztályokra, élethelyzetekre, egészségi és fizikai állapotokra: azoknak ajánlok megoldást, akiket ez a rövid leírás megfog, és közösséget tudnak érezni az itt vázolt fitness szemlélettel. Fejben dől el minden, ezt teljes mértékben hiszem.

Amit várok Tőled

 • Legyél hű magadhoz!
 • Legyél türelmes Magaddal!
 • Bízz Magadban!

Ár

A három hónapos kurzus 20-szor másfél óra (összesen 30 óra) edzés, ennek ára:

 • 3,000 Ft/óra
 • 30,000 Ft/hónap
 • 90,000 Ft/kurzus

Részletek

Az optimális edzésidőd heti 2-szer másfél óra lenne, a 12 hét alatt összesen 24 edzés, 36 órában. Ezt nem mindenki tudja megoldani, mert ünnepek, betegségek, nem várt események rendszeresen közbejönnek, 20 edzést viszont reálisnak érzek. A kurzus díja ezért a 20 edzésre számított összeg. Hogy mennyit használsz ki, az a Te szándékodon múlik, és nem titkoltan, a „saját edzővé válás” stratégia része, hogy szabadon választhatsz. 24 edzés esetén az óradíj 2,500 Ft-ra csökken! Táblázatosan láthatsz példákat az óradíjra:

A díj havonta előre esedékes, és ha időközben meggondolnád magad (amire csak vészhelyzetben számítok), akkor a fel nem használt edzésidőkre befizetett pénzt visszaadom.

Minden edzést, amire nem tudsz eljönni, megpróbálunk helyettesíteni. Az elmaradt edzések helyettesítésére maximálisan nyitott vagyok, mert ez egyszerre szolgálja a Te célodat és a kurzus célját is! Cserébe én is kérek flexibilitást arra az esetre, ha nekem jönne közbe akadály a Te edzésidődben.

Bónuszok

Ha végig kitartasz a 3 hónapos kurzuson, akkor kivételes lehetőségek várnak Rád azért, hogy minél folyamatosabb lehessen az átmentet aközött, amikor szükséged volt edzőre, és aközött, amikor már tényleg nem lesz. A terv szerint három hónap alatt elérjük, hogy önállósítsd magad, de ha mégsem, akkor a további edzésekre jöhetsz kedvezményesen.

 • Heti 1 csoportos edzés csak FunFit kurzuson végzett edzőtársakkal: 500 Ft + terembérlet (teremtől és létszámtól függ)
 • Alkalmankénti személyes edzés egyeztetéssel, másfél óra: 3,000 Ft (2,000 Ft/óra)
 • Korlátlan személyes (vagy e-mail, telefon, stb.) konzultáció a kurzus befejezése után is

Az edzések helye

Lakásfitnesz. Nagy belmagasságú, tágas belvárosi lakás parkettás nagy szobájában tartjuk az edzéseket. Cím: 6720 Szeged, Zrínyi u. 5.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly